Årets jordgründer

Til årets gründerpris har jakten på nyskapende entreprenører som tar jordbruk og jordhelse på alvor vært i fokus. Dette året har vist at det er rikelig med innovasjon og gründerskap å finne selv innenfor det som kan virke som et smalt felt. Begreper som jordforbedring, bærekraftig jordhelse og karbonbinding har vært sentrale stikkord i jakten på de mest lovende kandidatene, spesielt når de har vært kombinert med teknologiske og digitale løsninger.

Det har vært en overveldende respons med mange verdige kandidater som har blitt nominert i år. Dette har gjort jobben med å smalne ned feltet fra hele 50 til kun 11 gjenværende gründere til en utfordrende oppgave. Juryen står nå overfor den spennende oppgaven med å nøye vurdere disse finalistene.

Blandt 11 av disse gründerene finner vi 2 av våre medlemmer, Urban Natur og Jordpro Tiller AS. Det er en ekstraordinær prestasjon for Urban Natur og Jordpro Tiller AS å være blant de 11 utvalgte gründerne som er nominert til årets gründerpris. Dette understreker deres engasjement for jordhelse, bærekraft og innovasjon i landbrukssektoren.

Vi ser frem til å følge med på juryens avgjørelse og håper at en av våres medlemmer, enten Urban Natur eller Jordpro Tiller AS, kan stikke av med årets gründerpris og fortsette å inspirere andre i bransjen til å forfølge nyskapende løsninger for en bærekraftig fremtid. Vi ønsker begge selskapene lykke til!

Previous
Previous

Suksessfult arbeidsverksted på Val Skoler!

Next
Next

Avlyst studietur